0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Traktorska kosilnica Honda HF 2417 HME Traktorska kosilnica Honda HF 2417 HME

Traktorska kosilnica Honda HF 2417 HME

Hiter pregled

Traktorska kosilnica Honda HF 2417 HME

Zaloga: Na zalogi

Zaloga: Na zalogi

4.990,00 €

Opis izdelka

Honda HF2417 HME traktor poganja 4-taktni OHC V-twin Honda GCV530, 530 cc, 17 KM motor, ki zagotavlja izredno gladko delovanje in enostaven zagon.

Rezilna plošča ima tudi šobo za čiščenje cevi in obdelavo proti rji. Z ergonomsko zasnovanim nastavljivim visokozmogljivim sedežem in izboljšanimi pedalskimi in krmilnimi napravami je ta vrtni traktor izjemno udoben za uporabo. 

Honda HF 2417 HME prihaja z zelo veliko 300-litrsko vrečko za travo, ki ima indikator, da vas obvesti, kdaj je potrebno izprazniti vrečo  Za izboljšan izmet trave smo razvili posebno korito za izmet v obliki konusa. Zaradi svoje posebne oblike se trava v njem ne zamaši, ampak brezhibno nadaljuje pot v vrečo. 

Ventilator pod pokrovom rezalnika izboljša pretok zraka med rezalnikom in vrečo za travo. To znatno izboljša zbiranje pokošene trave v vrečo. Ključ do učinkovite košnje je močan in pravilno usmerjen pretok zraka. Honda Optiflow je sistem, ki združuje močno sesanje in nizko turbulentni pretok zraka. Ta kombinacija pomaga ohranjati moč ob delovanju motorja, zmanjšuje hrup in zmanjšuje akumuliranje pokošene trave. Ventilator, ki je nameščen na rezalni del pritegne zrak iznad motorja, s čimer omogoča hlajenje motorju ter mu s tem zagotovi večjo moč.

Vsi Honda motorji so opremljeni z OHV (over head valve–nadglavni ventil) in vsebujejo rokav cilindra iz nerjavečega jekla, krmilni ležaj na gredi, visoko zmogljiv zračni filter in jekleni pokrov ventilatorja.

Obe rezili sinhrono pokrivata rezalni del, kar pripomore k natančni košnji in prepreči, da bi deli trate ob obračanju izostali. Obstajata dve vrsti rezalnikov : prvi vsebuje asinhrono rezilo, drugo sinhrono rezilo. Asinhroni rezalniki vsebujejo dve asinhroni rezili, ki sta rahlo odmaknjeni drug od drugega. Sinhroni rezalniki so sestavljeni iz dveh rezil, ki sta sinhronizirani z jermenom, ki vzdržuje 90 stopinjski kot. Prednost sinhroniziranega rezalnika je sposobnost nenehnega delovanja, kar kosilnici omogoča, da kosi tudi ob obračanju, obenem mu omogoča boljši pretok zraka pod rezalnim delom, kar pomeni, da vreča vsesa vso pokošeno travo, zmanjša pa se možnost, da bi se vhod v vrečo zamašil.

Širina reza : 102cm
Višina košnje : 3-9cm
Prostornina koša : 300L
Motor : GCV530
Tip motorja : 4-takt, V2, OHC
Moč motorja : 11.3 kW - 3600/min.
Zaganjač : električni
Pogon : Brezstopenjski - Hydrostat
Prostornina rezervoarja :  8,4 l
Hitrost (naprej, vzvratno): 8.2 km/h, 4.2 km/h
Hrupnost (7m): 85 dB(A)
Dimenzije (DxVxŠ): 248 x 105 x 112 cm
Masa: 228 kg